Deelnemers informatie

update zaterdag 26 september 15.00 uur

<<Download je definitieve starttijd via deze link (PDF)>>
Download deze PDF en je ziet jouw exacte starttijd. Elke 30 seconden start één deelnemer. Je naam wordt geroepen door een medewerker als je kunt doorstromen de startfuik in. Zorg dat je op tijd klaar staat. Een elektronische klok bij de start geeft de tijd weer. 

Haal je stuurbordje op bij de inschrijftent
Haal je stuurbordje met chip op bij de tent voor de school De Amersfoortse Berg. Volg de routeaanwijzingen. Bij de ingang van de tent staat een standaard met ontsmettende spray, gebruik deze ajb voor je de tent inloopt. Met de meegeleverde tiewraps kan je het aan je stuur bevestigen. Je stuurbordje mag je houden!

Eerst de junioren bij race en MTB
Voor de onderdelen RACE en MTB geldt dat wij eerst starten met de jeugd t/m 12 jaar, vervolgens jeugd t/m 16 jaar en daarna de volwassenen. Voor de andere onderdelen geldt dit niet.

Uitslagen
De uitslagen worden zondag gepubliceerd op deze site https://uitslagensoftware.nl/uitslag_3.php?event_id=2020092751119

Twee HotSeats m/v bij de finish
Als je bovenaan door de finish komt hou dan even in en luister of je wordt oproepen om plaats te nemen in de HotSeat omdat je tot dan toe de snelste bent. Vanzelfsprekend komen de eerste man en vrouw van een onderdeel meteen in de HotSeat!

Volg na je finish de gele borden naar de startlocatie
Terug fietsen via de Hugo de Grootlaan is tijdens het evenement niet toegestaan. Volg de grote gele borden met “P WVE Eemland ” terug naar de startlocatie aan de voet van de Hugo de Grootlaan

Bekers voor de junioren race en MTB
Voor de snelste junioren m/v race en MTB in de beide klassen (t/m 12 jaar en t/m 16 jaar) zijn bekers. Deze worden direct na de finish uitgereikt. Als junioren wacht je dus even bovenaan de finish tot alle junioren van jouw onderdeel zijn gefinisht.

Toiletten
Aan de zuidzijde van de Hugo de Grootlaan, aan de kant van de school, staat een plaskruis opgesteld. Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor deelnemers. In de school is een toilet, alleen toegankelijk voor deelnemers! De ingang naar de toiletten is achter de tent met de stuurbordjes. Daar staat een standaard met ontsmettende spray. Maak daar ajb gebruik van als je naar binnen gaat.

Parkeren auto
Kom je met de auto? Neem dan vanaf de A28 afslag 5 (Amersfoort/Maarn) en volg Amersfoort. Via de Leusderweg en het Borneoplein kom je aan de zuidzijde van de Hugo de Grootlaan. Zoek een parkeerplek bij de Kapelweg.

Verloting
Er worden diverse prijzen verloot o.a. 2 Lazer helmen, bidons en T-shirt ter beschikking gesteld door Lazer en MIjnten Schaats en Skeelersport Achterveld. Zondag na 19,00 uur worden de winnaars bekend gemaakt en krijgen persoonlijk bericht. Ophalen van je prijs kan dan bij Mijnten Schaats en Skeelersport in Achterveld gedurende de reguliere openingstijden.

Ons ‘Corona protocol’
Heb je koorts of ben je verkouden? Doe dan niet mee. Bij de start staan dranghekken opgesteld. Hierop is de ‘1,5 meter’ aangegeven. De zuidzijde van de Hugo de Grootlaan (kant bosgebied en school) bij de startlocatie is alleen toegankelijk voor deelnemers (ophalen stuurbordje). De noordzijde van de Hugo de Grootlaan (aan de kant van de woonhuizen) is toegankelijk voor publiek.