Deelnemers informatie

woensdag 29 juni, 14.00 uur
DikkeBandenRace powered by Jumbo-Visma
Voor jongens en meisjes van 2 t/m 12 jaar. Gratis deelname. Sportpark Zielhorst
Naar inschrijven>

zondag 21 augustus, vanaf 09.00 uur
Toertochten van 30 t/m 120 km

We hebben voor zondag 21 augustus een aantal mooie routes uitgezet. Ze bestaan uit een mix van pittige klimmetjes (1e klim toertochten Hugo de Grootlaan), afgewisseld met vlakke stukken en glooiend heuvellandschap. Je kunt kiezen uit vier verschillende afstanden: 30 km,  60 km, 90 km of 120 km  (geheel gepijld + gpx). De start en finish voor de routes is vanaf 09.00 uur (zie schema) op het Lieve Vrouwekerkof, onder de OLV toren. Onderweg bij de 60/90/120 toertochten is een verzorgingspost met EHBO en mogelijkheid voor fietsreparatie. Als deelnemer ontvang je een noodnummer te bellen bij een eventuele calamiteit onderweg. Inschrijven vanaf 1 april 2022.

Deelnamekosten (bij inschrijven voor 1 augustus!)
Alleen klimtijdrit (vrijdag) € 9,00 (jeugd t/m 16 jaar 5,00)
Alleen toertocht 60/90/120 km (zondag) € 17,50
Toertocht 60/90/120 km (zondag) + klimtijdrit (vrijdag) € 25,00
Familie toertocht 30 km (zondag) + klimtijdrit (vrijdag) € 15,00 (jeugd t/m 16 jaar 10,00)
Alleen familietoertocht 30km € 7,50 (jeugd t/m 16 jaar 5,00) 

DIRECT NAAR INSCHRIJVEN!

Spaanse avond op zaterdag
Zaterdag 20 augustus, als het Vuelta peloton door Amersfoort koerst, kun je de doorkomst meemaken op het grote scherm op het Lieve Vrouwekerkhof onder de toren. Vanaf ongeveer 21.00 uur op het podium een wervelend live flamenco optreden en daarna een Spaanse film. Gratis toegankelijk.

Foto met rondemiss en -mister + interview?
Na de finish van je toertocht op zondag kan je op het podium onder de ‘Lange Jan’ op de foto met de Ronde Miss en/of Mister! De foto krijg je ook aangeboden en is later te downloaden. De speaker interviewt op het podium diverse  deelnemers na hun prestatie. Wat is jouw verhaal?

Stuurbordje met chip klimtijdrit
Als deelnemer aan de klimtijdrit ontvang je bij de start een stuurbordje met startnummer en chip. Met de OX-Max Timing chip word je aan de voet en de top van de eerste klim (Hugo de Grootlaan) geregistreerd en word je automatisch opgenomen in het Bergklassement Col du Strop Amersfoort. Je stuurbordje mag je houden als aandenken.

Voor iedereen
Iedereen is welkom bij de LaVuelta033 Toertochten en Klimtijdrit. Respecteer je mede fietsers en andere weggebruikers. Ga langzamer of stop bij een onoverzichtelijke of mogelijk gevaarlijke situatie. Uiteraard hou je je aan de verkeersregels, de toertochten zijn geen wedstrijd.

Respecteer de natuur
Gooi onderweg geen afval in de berm en respecteer de omgeving waar je doorheen fietst. Bij de verzorgingsposten kun je afval achterlaten.

Introductietraining meemaken?
Om kennis te maken met het wielrennen kun je na je inschrijving je opgeven voor een introductietraining bij WV Eemland. Interesse? Stuur een mail naar info@fiets033.nl met je naam, m/v en je geboortedatum. Als de regelgeving van de overheid m.b.t. Corona het toelaten dit goed te organiseren, ontvang je hierover meer informatie.