LaVuelta033 van zondag 22 augustus afgelast

De organisatie van LaVuelta033 heeft afgelopen week besloten het LaVuelta033 evenement van zondag 22 augustus aanstaande te annuleren. De reden is dat we nog steeds moeten (en willen) voldoen aan de regelgeving m.b.t. Corona. Met het aanpassen en schrappen van bepaalde programmaonderdelen, en onder meer het afstand houden bij de starts en finish vinden we dat daarmee de sjeu van het evenement verdwijnt. Ook willen we uiteraard alleen een fietsevenement organiseren als dat volledig veilig kan, zonder enig risico op verspreiding van het virus.

Ons team gaat nu alle energie steken in het organiseren van een mooi wielerweekeinde in 2022, als het peloton van de Ronde van Spanje in augustus door Amersfoort komt. Je ontvangt hierover in het najaar bericht.
Voor zover bekend staan dit najaar nog twee toertochten gepland in Amersfoort: 2Bike4Alzheimer, op zaterdag 18 september, start Oliemolenhof, Amersfoort en de Zuiderzeeklassieker op zaterdag 25 september, start Sportpark Zielhorst, Amersfoort.