Encanto, een hartverwarmende film

Update donderdag 11 augustus:
Vanwege de onzekerheid van een landelijke en gemeentelijke sport-subsidiebijdrage heeft LaVuelta033 helaas moeten besluiten de vertoning van de Spaanstalige animatiefilm Encanto op een groot scherm op het Lieve Vrouwekerkhof te laten vervallen.

 

Zaterdag 20 augustus, 22.30 – 24.00 uur, Lieve Vrouwekerkhof

Met Encanto wordt de LaVuelta033 Spaanse avond afgesloten. Deze hartverwarmende film -met veel liedjes- gaat over de buitengewone familie Madrigal die in een betoverd huis in een bergdorp woont. Aan het hoofd van de familie staat Alma Madrigal, die na een vlucht voor gewelddadige bandieten met haar kinderen terechtkomt in het rijk Encanto, met behulp van een magische kaars. Daar blijkt ieder familielid een toverachtige gave te hebben: de een is bovenmenselijk sterk, de ander kan overal bloemen laten groeien. Alleen de 15-jarige Mirabel heeft geen gave. Zij ontdekt dat de familie haar magische krachten langzaamaan verliest, maar wordt aanvankelijk niet geloofd.

Kom kijken naar dit kleurrijke en muzikale spektakel van Disney op het grote TV-Kar scherm op het Lieve Vrouwekerkhof! Er is een beperkt aantal van 150 zitplaatsen beschikbaar. De film is Spaans gesproken en gezongen:) en Nederlands ondertiteld. De toegang is gratis. Film verzorgd door LaVuelta033 i.s.m. Filmtheater De Lieve Vrouw.

Klik op de afbeelding voor de Spaanstalige trailer, (YouTube)