Corona protocol deelname Klimtijdrit

Elke minuut start 1 deelnemer
Vooralsnog start elke minuut 1 deelnemer voor de tijdrit. Indien een onderdeel vol raakt kunnen 2 deelnemers tegelijk starten. Het definitieve programma wordt vrijdag 25 september bekend gemaakt, met de startlijsten en tijden.

Drie startvakken met 1,5 meter tussenruimte
Aan de voet van de Hugo de Grootlaan komen drie startvakken met 1,5 meter tussenruimte. Daarachter zijn drie rijen met enkele 1,5 meter vakken waar de renners zich opstellen en elke minuut een vak opschuiven. Houd je ajb aan de aanwijzingen van onze medewerkers.

Ben je verkouden of heb je koorts? Doe dan niet mee!

EHBO-medewerkers
Op het parcours zijn 4 EHBO medewerkers aanwezig voor de normale eerste hulp bij bijvoorbeeld schaafwonden, kneuzingen of andere blessures.

Start en finish gebied
Bij het start en finish gebied staan dranghekken opgesteld. Hierop is de ‘1,5 meter’ aangegeven met lint. Als fan en bezoeker word je verzocht hiermee rekening te houden. De zuidzijde van de Hugo de Grootlaan (kant bosgebied en school) is bij de startlocatie alleen toegankelijk voor deelnemers (ophalen stuurbordje). De noordzijde van de Hugo de Grootlaan (aan de kant van de woonhuizen) is toegankelijk voor publiek.